För att citera Seinfeld

I will never understand people!
They are the worst!

För att citera morgonsoffan

Alkoholfri öl är som ett äktenskap utan känslor...

Upprepad uppringning

Fick ytterligare ett samtal från en herre som ville beställa bord på restaurangen jag nämnde i ett tidigare inlägg. Artig som jag är så förklarade jag för honom att han ska slå en sexa på slutet och inte en nolla. Han förstod att han inte var den första som ringt till mig i samma ärende och var vänlig nog att berätta att en annan restaurang givit honom numret och att det då är de som har fel. Jag bara måste undersöka om de två restaurangerna har något samarbete, om de har samma ägare eller något liknande. Eller så kanske de har en beef eftersom de ger ut fel nummer hela tiden. Anyhow, soo interesting.

I will turn your tide, be your shepard and your guide

Well, what can I say? Det känns som att jag haft mer att göra än Obama den senaste månaden. Känner mig konstant trött/bakis/sliten/död. The week of hell är snart över och jag får äntligen andas ut. Jag som nästan trodde att det inte fanns något slut på illamående. Nu börjar jag åtmistone hoppas. För visst kan jag väl må bättre? YES, I CAN!

Det är tur att det går att finna tröst i några av de bästa teveserierna just nu: True blood och Dexter. Synd bara att det inte finns tid att följa fler. Det finns alldeles för mycket bra. En junky som jag blir så förvirrad av allt utbud att jag inte kan välja. Eller åtminstone inte disponera min tid. BRIST på tid.

För övrigt så är Glasvegas det mest obeskrivliga just nu. Tack Maja. Mata mig mer. Jag har blivit en lat musikkonsument. Jag orkar inte ens läsa om Morrisseys nya skiva som kommer i februari. Kanske kan någon får mig att lyssna på den. Annars vet jag inte om jag orkar. Be my guide.

RSS 2.0